dijous, 3 de desembre de 2015

Etnia Barcelona Vintage Collection, part II: la col·lecció de solTop Quality Vintage Lenses
David, músic de Williamsburg


Etnia Barcelona segueix apostant per utilitzar només lents de la més alta qualitat per poder oferir una experiència de visió inigualable.En la Vintage Collection es fan servir lents minerals de la fàbrica Barberini, d'Itàlia, creades als anys 70 amb la màxima protecció pels teus ulls.
S'han seleccionat 17 tipus diferents de lents que connecten amb l'estètica vintage i que al mateix temps t'ofereixen la màxima protecció pels teus ulls gràcies a les seves propietats especials.
Ella Jazz, D.J. a Malasaña


L'equip d'Etnia Barcelona ha seleccionat les millors lents HD, fotocromàtiques, polaritzades i/o anti-reflectants del món per les seves ulleres de sol, perquè saben que l'ull és 200 cops més sensible que la pell.
Katia, estilista de Shoreditch
Els acetats vintage dels 70s
L'acetat és un material que prové del cotó, i es produeix artesanalment en una fàbrica a Mazzuchelli, Itàlia. Des de fa més de 50 anys les ulleres de major qualitat s'han fabricat en aquest material que fa possible aconseguir peces plenes de color. Per la Vintage CollectionEtnia Barcelona ha fet servir acetats de 15 colors diferents per les bases de les seves ulleres: frontal i varetes. Els colors seleccionats formen part de la història de les ulleres, i han aconseguit l'estatus de clàssics dins de la indústria òptica. Essencialment es tracta de colors foscos, fets dintre la gama dels marrons, cristalls o mel, que ens retornen de nou als 70s: els anys de la seva creació. Aquests colors són el resultat d'imitar les closques de les tortugues, i són internacionalment coneguts amb noms com "Havana", "Tortoise" o "Carey".


Els acetats de colors d'Etnia Barcelona


Etnia Barcelona ha volgut combinar en tot moment l'aparença clàssica amb l'esperit de la marca. La Vintage Collection s'ha dissenyat per crear una connexió personal amb la manera de vestir, i aquesta connexió s'ha aconseguit fent servir els acetats que Etnia Barcelona ha creta per vestir l'interior de les varetes de les seves ulleres de sol. Totes porten la identitat ètnica que caracteritza la marca dintre les parts de les ulleres, i s'han dissenyat una dotzena de barreges de colors ètnics basats en espines, espigues, barres i textures de banyes de boví. 


Clip On


I per acabar, una petita sorpresa: els models Mission District i Montauk disposen d'un suplement Clip Solar per adaptar a les ulleres, i convertir-les així en ulleres de sol graduades absolutament vintage!
Model Montauk +
Clip Solar Montauk =

Montauk Clip On
Bree, surfer de MontaukButch, jubilat a Montauk
Cyril, propietàri d'un restaurant a Montauk

Model Mission District +

Clip Solar Mission District =

Mission District Clip OnMartha, blogger a Mission DistrictModel WilliamsburgJohn, perruquer a Shoreditch
Model Mission DistrictModel Mission District