dissabte, 10 d’octubre de 2015

Cellor Series: "Vai Paparazzo", la pel·lícual de Wim Wenders per Persol
Una icona transcendeix el temps i les generacions i segueix sent un clàssic de sempre. Aquest és el concepte que el director cinematogràfic Wim Wenders va voler transmetre en el seu espot "Vai Paparrazzo" quan va acceptar la invitació de Persol per retre homenatge al seu llegendari model Cellor. L'edat d'or del cinema italià representada pels estudis Cinecittà, l'estil de les Cellor i la direcció de Wim Wenders es combinen per immortalitzar una història moderna ambientada en els anys 50.El model Cellor deu el seu nom a la combinació exclusiva dels materials utilitzats en la fabricació: la cel·lulosa i el metall daurat (Cell-Or). Cellor és l'expressió completa de l'esperit vintage.
El model Cellor es va crear a la dècada dels 50 i des de llavors ha estat sempre en el catàleg de la marca. Renovat però conservant sempre la seva autenticitat inalterada, torna ara en versions de sol i de vista.


Wim Wenders és un director de cinema alemany de fama internacional, guardonat en nombrosos festivals, i a més és guionista, fotògraf, productor i actor. Nascut el 1945, ha estat el màxim exponent del Nou Cinema Alemany dels 70. Gran documentalista, com acredita el Premi de l'Acadèmia que va guanyar per "Buena Vista Social Club", i gran dramaturg també: la seva "Paris, Texas" va guanyar la Palma d'Or del Festival de Cannes, adaptant una obra original de Sam Shepard. La seva carrera inclou també nombroses exposicions internacionals, així com monogràfics, llibres sobre cinema i obra en prosa.


Fundats el 1937, els estudis cinematogràfics de Cinecittà es van convertir en el símbol del cinema italià. En els anys 50 es va erigir en un dels estudis preferits pels directors internacionals, guanyant-se l'apel·latiu de "El Hollywood del Tíber".Per Wim Wenders l'elecció dels estudis de Cinecittà ha suposat l'oportunitat d'homenatjar tots els grans directors de cinema del Segle XX. Els llegendaris carrers de els seus estudis no han sigut només l'escenari de grans clàssics del cinema europeu, sinó també del cinema universal, com "La dolce vita" o "Gangs of New York". 

No ens ha de sorprendre doncs que Persol Wim Wenders hagin escollit aquests estudis per la seva nova campanya de Cellor. El "Teatro Nº 5", on s'ha rodat l'espot, és l'expressió perfecte de l'estil de vida romà i de la seva elegància vintage.


Pots veure la resta de la col·lecció Cellor i comprar-la on line amb un 30% de descompte i transport gratuït en aquest enllaç: http://bit.ly/Po_Cellor