dissabte, 11 de juliol de 2015

PERSOL 0714 STEVE McQUEEN SPECIAL EDITIONSi hi ha una pel·lícula que va elevar a la categoria de mite a Steve McQueen aquesta va ser “El cas de Thomas Crown”, on l’actor va lluir per primer cop a la pantalla gran el model 0714 de Persol.


McQueen era un fan de la marca, i especialment d’aquest model que es va convertir en company inseparable seu tant en les seves aventures cinematogràfiques com a la vida real. Fins a tal punt s’estimava les Persol que es va arribar a convertir en col·leccionista, i l’any 2006 un exemplar de la seva col·lecció privada es va subhastar per 70.000 dollars.


L’amor de McQueen pel model 0714 va ajudar a convertir aquestes ulleres de sol en tot un símbol mític d’estil. I després de més de 40 anys, Persol vol retre un homenatge a l’actor amb una nova versió del seu model favorit.

Aquesta Edició Especial Limitada consta de 3 colors i 2 mides, i les pots comprar, fins a esgotar existències, a la nostra òptica. O, si ho prefereixes, pots comprar-les online a la nostra web amb -30% dte. i transport gratuït: Ulleres de Sol Persol Steve McQueen