divendres, 19 de juny de 2015

EYEYE BY ITALIA INDEPENDENTEYEYE és la nova família que se suma a les ja nombroses de la marca Italia Independent, i ja les tenim a la vostra disposició a Òptica Sisquella.

Per què aquest nom? EYE significa "ull" en anglès. Dir-ho dues vegades vol dir posar l'accent en els nostres ulls, pensant en el nostre estil però també en la seva cura. Una cura doble, especialment la garantida per Itàlia Independent. 

Per què un logotip diferent? Perquè aquesta família posseeix unes característiques tan innovadores, especials, que mereix una mica més d'atenció. 

Personalitat. Identitat. Qualitat. Originalitat. Tecnologia. Innovació. En una paraula: EYEYE. Fàcil, oi?
FORMES

Formes clàssiques o contemporànies, sense excessos, en unes ulleres a la moda, pràctiques i funcionals. Tothom pot trobar les seves EYEYE: gran quantitat de models de vista, per a home i per a dona. EYEYE ens proposa ulleres per a tots, veritablement per a tothom...
MATERIALS

Les ulleres EYEYE estan realitzades en TR90, una poliamida d'elevades prestacions, coneguda per les seves característiques d'excel·lència pel que fa a flexibilitat, elasticitat, resistència, durada i comoditat. Qualitat abans de res.FRONTISSA I TERMINALS

La frontissa està dotada d'una femella i d'un cargol de metall per evitar problemes relacionats amb aquests petits tornavisos comprats al supermercat... El terminal articulat, regulable, proporciona la màxima comoditat a qui les porta posades. 


Les ulleres EYEYE són unes ulleres tècniques, no una joguina.TENDÈNCIA

EYEYE segueix les tendències del moment, amb estil, innovació i originalitat, captant el millor del moment en les pàgines de les revistes més populars del món. Ho fan les marques de roba i ara ho fem nosaltres, els primers.

ACCESSORI

EYEYE és un accessori, no es tracta només d'unes ulleres. Un accessori de valor, de qualitat, que es compra perquè agrada, perquè és divertit, perquè un se sent atret per la seva tecnologia tan senzilla i comprensible. Perquè les ulleres són el màxim per als nostres ulls. Per moltes raons, totes vàlides.
DIGITAL PRINTING


Què té a veure la impressió digital amb les ulleres? La impressió digital, no havia estat utilitzada mai fins ara per Italia Independent. Es tracta d'una altra innovació que trobem en EYEYEHD Digital Printing, per a la màxima definició dels detalls i de les línies de les seves textures.